Vliegende start: 1 miljoen bezoekers voor Winkelpark Malinas

Geplaatst op dinsdag 8 maartnieuws

Sinds de opening op 28 oktober 2021 kreeg Malinas al meer dan 1 miljoen bezoekers over de vloer. Shoppers vinden dus héél vlot hun weg naar het Mechelse winkelpark, met zijn 19 winkels en restaurant Maneblusser City. 

In het openluchtwinkelpark zijn ook de grootste Albert Heijn van België en de nieuwe stek van onder meer JBC en A.S. Adventure gevestigd. De winkels namen een vliegende start op hun nieuwe locatie. 

“Na 24 honkvaste jaren was het best spannend om onze A.S. Adventure store te verhuizen naar een nieuwe locatie. Maar we voelen ons helemaal thuis in Malinas én onze klanten duidelijk ook. In deze nieuwe winkel genieten onze klanten van een unieke winkelervaring met veel aandacht voor onze duurzaamheidsinitiatieven.”

Persverantwoordelijke Greet Anthoni

 

Malinas regelt zelf bus op zaterdag

Malinas zet in op duurzaamheid, met onder meer hergebruik van regenwater en 6.300 zonnepanelen op het dak. Ook dat het winkelpark vlot bereikbaar is met de fiets en het openbaar vervoer, vindt vastgoedeigenaar Mitiska REIM belangrijk. 

Voorlopig rijden alleen op weekdagen bussen naar Malinas. Vanaf 2 april zorgt het winkelpark zelf voor een busverbinding op zaterdag, toch dé winkeldag bij uitstek. 

 

Ideale locatie voor events 

Heel wat shoppers pauzeren bij Maneblusser City, het ruime restaurant op de eerste verdieping van Malinas. Ook voor een snelle hap of een businesslunch is het restaurant ideaal. Op de kaart prijkt natuurlijk biermerk Maneblusser van brouwerij Het Anker en een ruime keuze andere dranken en gerechten. Maneblusser City is 7 dagen op 7 open.

“Uit een bevraging bij meer dan 150 van onze bezoekers bleek dat ze Maneblusser City een aangename plek vinden om te verpozen. Nu de coronamaatregelen het weer toelaten, zullen we ook inzetten op events. Maneblusser City is een uitgelezen plek voor privé- of bedrijfsevents. Of het nu een sportwedstrijd op groot scherm is, een bedrijfsreceptie, een product launch, een familiebijeenkomst of een verenigingsactiviteit … In Maneblusser City is alles mogelijk.” 

Eigenaar Brouwerij Het Anker, Charles Leclef

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.