Nieuwe Albert Heijn XL is op zoek naar honderd medewerkers

Geplaatst op vrijdag 9 aprilnieuws

Mechelen – De uitbaters van de nieuwe Albert Heijn XL-winkel in winkelpark Malinas in Mechelen-Noord zijn op zoek naar zo’n honderd nieuwe medewerkers. Op dit moment wordt er vooral gezocht naar mensen voor de versafdelingen. De supermarkt is niet alleen op zoek naar mensen met ervaring, maar biedt ook opleidingstrajecten aan.

In oktober opent franchisenemer Peeters-Govers in winkelpark Malinas de eerste Albert Heijn XL van België. Met een oppervlakte van 3.000 m² wordt het de grootste Albert Heijn-supermarkt van ons land. De nieuwe winkel creëert ook heel wat nieuwe jobs. Samen met HR-partner Tempo-Team is de franchisenemer op zoek naar honderd extra mensen.

“Momenteel wordt de eerste fase van deze grootschalige rekruteringscampagne opgestart en zijn we op zoek naar enthousiaste teamleiders en gepassioneerde kartrekkers voor onze versafdelingen”, vertelt Gerd Horsten, HR-directeur bij Groep Peeters-Govers. “Deze verantwoordelijke functies vormen ongeveer 35 à 40% van alle openstaande vacatures. In de zomer volgen dan de functies van kassamedewerker, rekkenvuller en jobstudenten.”

Opleidingstraject

Albert Heijn mikt niet alleen op kandidaten met ervaring. “Mensen met een passie voor de retailsector en voeding die zin hebben in een carrièreswitch bieden we een opleidingstraject en de bestaande winkels in Deurne en Zaventem. “Dankzij het voorziene opleidingstraject kunnen we ook mensen aantrekken die zich willen omscholen in functie van een boeiende job in de retail-sector”, zegt Leona De Bie van Tempo-Team.

“Dat we in volle coronatijd honderd extra jobs kunnen creëren is fantastisch nieuws”, klinkt het. “Dit biedt voor heel wat mensen bijkomende perspectieven. In de zomer plannen we ook een jobdag. Afhankelijk van de coronamaatregelen zal deze virtueel plaatsvinden. We zijn blij dat we op deze manier kunnen meewerken aan de XL-supermarkt, een primeur voor ons land.”

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.