Malinas neemt een winnaar en 9 vrienden als VIP mee achter de kazerne

Geplaatst op donderdag 10 februarinieuws

Als trotse sponsor van KV Mechelen pakt Winkelpark Malinas deze maand uit met een wedstrijd die het hart van alle voetballiefhebbers in de wijde omtrek sneller zal doen slaan. De winnaar zal namelijk met 9 vrienden op 26 februari de competitiematch tussen Malinwa en Cercle Brugge als VIP kunnen bijwonen in het AFAS-stadion en daarenboven getrakteerd worden op een driegangendiner in de skybox van Winkelpark Malinas.   

Over de wedstrijd

De wedstrijd loopt op Facebook. Om kans te maken moet je minstens 5 vrienden die je wilt meenemen taggen en in een reactie onder de post aangeven waarom jij en je 9 vrienden het verdienen om de onevenaarbare sfeer in het stadion van KV Mechelen te gaan beleven. Zo simpel is het! De wedstrijd loopt af op 20 februari 2022 23u59. De volgende dag al wordt de winnaar bekendgemaakt.

Een avondje skybox onder vrienden

Wedstrijden van KV Mechelen staan altijd garant voor spanning, onverwachte wendingen en prestaties van de bovenste plank. 

De winnaar kiest 9 vrienden met wie hij of zij de match tegen Cercle Brugge (26 februari 2022 om 18u30) gaat bijwonen. Daar, achter de kazerne, hebben ze een skybox voor 10 personen ter beschikking en krijgen ze ook nog eens een gastronomisch driegangendiner voorgeschoteld.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.